Gracias a «Curses Catalunya» por el artículo que nos dedican. Aquí lo podéis ver…

Coneixem el què s’amaga darrere la producciò de les curses gràcies a Camisetas Running.

Camisetas Running, és d’aquelles empreses que treballen a l’ombra per a fer possible gran part de les curses que es realitzen a territori espanyol. Avui us descobrim aquesta altra cara de les competicions atlètiques gràcies al seu director Paco Garrigos, el qual acumula més de 20 anys d’experiència donant resposta professional a les necessitats dels organitzadors de carreres populars i esdeveniments esportius, ajudant-los en els dissenys i producció de regals per a que els corredors es sentin implicats i recompensats. Segons ens comenta Paco, existeixen diverses opcions per elaborar la bossa del corredor i aquestes són les que ens recomana: samarretes tècniques o de cotó, bosses, motxilles, gymsacks, gorres, mitjons, bragues per al coll, polos tècnics, sabaters i demés accessoris personalitzats. Tampoc ens oblidem de la producció dels dorsals, premis, trofeus i medalles que també són una part essencial en el món de les curses.

Camisetas Running destaca en aquest segment per la senzilla raó de que ofereix als seus clients una extensa varietat de models, qualitats i dissenys a escollir, un punt decisiu a l’hora de convèncer a l’organitzador, ja que aquest acostuma a buscar exclusivitat per a diferenciar-se en un sector tant diversificat. Cal dir que un dels secrets de Camisetas Running és la transparència amb el client, oferint-li pressupostos sense compromís, assessorant-lo i ajudant-lo a personalitzar al màxim la seva idea, adaptant-se a les necessitats de cada cursa. I és que ja ho diu el seu eslògan: L’èxit del seu esdeveniment esportiu, és el nostre.

Des de Curses Catalunya us recomanem que accediu a la seva plana web www.runnek.com o que els seguiu a la seva plana de Facebook per a estar al dia de les seves ofertes, sortejos i notícies del món del running.

Des de aquí agradecemos al equipo de «Cuses Cataluña» el artículo, porque nos dan una inyección de motivación para seguir trabajando.